02/946 30 57

Професионално оборудване

Hi-Fi оборудване

Harman Trademarks

LEXICON Pro.

  Покажи

Арт.No:4003040
LEXICON I-O 22
610 лв.
Арт.No:4003040
LEXICON I-ONIX U22
610 лв.
Арт.No:4004540
LEXICON ALPHA
129 лв.
Арт.No:4003040
LEXICON I-O 22
610 лв.
 
 
Арт.No:4003050
LEXICON I-O 42
810 лв.
Арт.No:4003060
LEXICON I-O 82
1200 лв.
Арт.No:4003130
LEXICON LAMBDA
249 лв.
Арт.No:4003070
LEXICON LXP PLUGRB
312 лв.
 
 
Арт.No:4004140
LEXICON MPX1
1206 лв.
Арт.No:4004360
LEXICON MX200
388 лв.
Арт.No:4004620
LEXICON MX300
567 лв.
Арт.No:4004600
LEXICON MX400XL
822 лв.
 
 
Арт.No:4004120
LEXICON OMEGA
319 лв.
Арт.No:4004150
LEXICON PCM91
2929 лв.
Арт.No:LEXPCM92
LEXICON PCM92
3918 лв.
Арт.No:4004850
LEXICON PCM96
5643 лв.
 
 

www.audio-factor.com © 2012 Всички права запазени!

Created by Vlaevski.com